Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Beat Run Expo Waregem

 
Service: Event Security

In 2015 had ook Waregem (eindelijk!) zijn eigen cityrun. De eerste editie was een groot succes, wat organisator Club d’Amitié deed beslissen er meteen een tweede aan te breien. 

Een rustig en vlot ver-loop dankzij Key4ce

De 3500 plaatsen voor editie 2016 vlogen in een mum van tijd de deur uit, net als de 1000 bijkomende kaarten voor de DJ-set in Waregem Expo, voor de gelegenheid omgedoopt tot Club d’Amitié Beat café. Voor een goed verloop en vlotte toegangscontrole deed Club d’Amitié een beroep op de specialisten van Key4ce – geen evidentie, gezien de Beat Run een combinatie vormt van ambiance, muziek (dj's) en lichtshows langsheen de gekendste plaatsen van Waregem. Maar Key4ce kweet zich voorbeeldig van zijn taak, zodat de organisatie – in alle opzichten – van een vlot ver-loop kon spreken.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!