Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Bal Hippique

 
Service: Event Security

Naar aanleiding van het vijfjarige bestaan van Jumping Waregem vzw werd een Bal Hippique georganiseerd – je bent een paardenstad of je bent het niet.

Feesten als de beesten

De party, met schitterende DJ’s en voldoende cocktails en andere drankjes voor alle gasten, ging door in de W-box in Waregem Expo. Om sfeer en ambiance doorheen de hele avond te garanderen, is discrete crowd control een must. De organisatie deed hiervoor een beroep op Key4ce, dat instond voor toegangscontrole en voor toezicht op een vlot en veilig verloop.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!