Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

BAD Beurs Gent

Van 10 tot 13 oktober vond dit jaar de Belgium Art Design (BAD)-beurs plaats, in de Floraliënhal in Gent. Tijdens dit prestigieuze evenement komen kunst en design samen op één plek en presenteren heel wat (jonge en gevestigde) kunstenaars en designers hun output.

Bewaking is onze kunst

Het spreekt voor zich dat de organisatoren een sereen verloop voor ogen hadden, en hiervoor was Key4ce de uitgelezen partner. Op discrete, maar kordate wijze stonden wij in voor de toegangscontrole. Met als bijkomende taak de bewaking van het (vaak heel kostbare) materiaal op de beurs.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!