Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

AZ Glorieux Ronse

In deze coronatijden zijn ziekenhuizen veilige havens, en uiteraard willen we dat met z’n allen zo houden. Daarom ging Key4ce maar al te graag in op het verzoek van AZ Glorieux in Ronse om er een vlotte werking mee mogelijk te maken.

Orde in ziekte en gezondheid

We werden én worden er concreet ingezet om toegangscontrole te doen aan het onthaal en op de spoedafdeling. Een taak met grote verantwoordelijkheid die wij uiteraard niet uit de weg gaan en die bovendien de veelzijdigheid van ons takenpakket bewijst.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!