Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

Autosalon Ieper

 
Service: Event Security

Ook dit jaar vond op de Grote Markt van de stad het Iepers Autosalon plaats, zij het dan in een lightversie. Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september waren er 15 à 20 wagens te bewonderen voor het publiek van liefhebbers van glimmend staal. 

Samen goed voor een behoorlijk kapitaal uiteraard. Vandaar dat de organisatie een beroep deed op de diensten van Key4ce. Concreet stonden wij in de voor de bewaking van de verschillende auto’s. Want lightversie of niet, veiligheid is en blijft een prioriteit. Zowel voor de eigenaars van de wagens als de bezoekers!

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!