Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

André Hazes

 
Service: Event Security

Toen mensenmassa’s nog geen probleem waren, werd Key4ce gecontacteerd om het concert van André Hazes in Waregem Expo bij te wonen.

Onze bewakingsagenten werden ingezet om er toezichtcontrole te doen en te garanderen dat het concert rustig zou verlopen. Ook de frontstage-bewaking namen we voor onze rekening, zodat geen overenthousiaste fans het podium zouden beklimmen. We bezorgden de toeschouwers niet alleen voor een vlekkeloze concertbeleving, we keken er ook op toe dat de afterparty met onder meer Viktor Verhulst en Kobe Ilse vlot verliep. Iedereen tevreden!

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!