Dringendbewaking nodig?

Mail ons uw vraag of bel

+32 (0) 472 87 87 67
 

ALDI-vestigingen Oost-Vlaanderen

Corona dwingt ons tot een andere manier van leven. Ook winkelen moet nu veel gedisciplineerder gebeuren, met voldoende afstand, beperkte winkeltijd en het mondmasker op. Alleen zo kunnen we veiligheid voor onszelf en onze medemensen garanderen.

Om op de navolging van de regels toe te zien, schakelden de ALDI-vestigingen in Oost-Vlaanderen tussen april en september Key4ce in. Concreet controleerden onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker droegen tijdens het winkelen, of ze voldoende afstand hielden ten opzichte van andere klanten, of ze de handen en hun winkelkar ontsmetten … Ook die taak kan met andere woorden aan securityspecialist Key4ce worden toevertrouwd.

Key4ce? Een veilige keuze!

  • ministeriëel vergund
  • professioneel
  • proactief: voorkomen is beter dan genezen
  • discreet maar alert
  • opdrachten op maat
  • Proud BESA member

Ontdek meer troeven

 

Toezicht op het naleven van de corona maatregelen

Wij zien toe op de naleving van de corona COVID-19 maatregelen. Concreet controleren onze medewerkers op discrete maar kordate manier of klanten hun mondmasker dragen, of ze voldoende afstand houden én of ze de handen ontsmetten.

Stel uw vraag
 

Waarom voor Key4ce Security kiezen?

Key4ce Security staat voor efficiënte en discrete bewaking, en geeft u als eigenaar/organisator een geruststellend gevoel van veiligheid.

Ontdek onze troeven
Vigilis Key4ce Security BV is vergund door de FOD Binnenlandse Zaken.

Solliciteer nu!

Na het indienen van de aanvraag krijg je een formulier toegestuurd per mail dat je dient in te vullen. Zorg ervoor dat je over de vereiste attesten beschikt!!